Fizički napao dečaka koji je biciklom oborio ženu i dete - tereti se za nasilničko ponašanje

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv tridesetsedmogodišnjeg muškarca koji se tereti za nasilničko ponašanje.
Fizički napao dečaka koji je biciklom oborio ženu i dete - tereti se za nasilničko ponašanje
Foto: 021.rs
On se sumnjiči da je, 8. aprila, na Novom Beogradu, fizički napao trinaestogodišnjeg dečaka, kao i jednog tridesettrogodišnjeg prolaznika koji je pokušao da spreči sukob.
Prethodno je dečak, vozeći bicikl na pešačkoj stazi na Bulevaru Aresenija Čarnojevića, naleteo na suprugu osumnjičenog koja je vodila šestogodišnjeg dečaka.
 
Žena i dete su, usled udarca, pali na zemlju.

Protiv tridesetsedmogodišnjaka biće podneta krivična prijava Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

  • /

    20.04.2024 10:14
    /
    @Djuri
    pre neki dan je klinac tinejdzer vozio levom trakom po kolovozu i jos u raskrsnici.
    na srecu, naleteo je na biciklistu.

    pa sad neka neko kaze da nije obavezno osnovno znanje propisa
  • Slucaj

    20.04.2024 09:59
    Zivim na selu sa ulicama koje se seku pod pravim uglom. Na jednoj takvoj raskrsnici tri decaka jure biciklovima i prolecu ispred kola koja imaju prvenstvo. Kad su prosli, stali, svesni sta je moglo da se desi. Ja sam pokusala da im objasnim da dugacke uglavnom imaju prvenstvo i da na svakoj raskrsnici imaju obrnuti trougao i sta to znaci. Osecaj je bio da pricam vazduhu. A roditelji su im samo kupili bicikle i pustili ih. O ovom tati buzdovanu da ne pisem.
  • DM

    20.04.2024 09:59
    Svuda idem biciklom i pešaka i mogu da potvrdim ono što već svi znaju i jedni i drugi se kreću kao muve bez glave. Pešaci ne znaju šta je levo a šta desna strana puta po kom se kreću, nikad ne gledaju levo desno kad prelaze put ili raskrsnicu, iskaču od svuda , šetaju se po biciklističkoj itd. Biciklisti, pogotovo dostavljači voze na sve strane velikom brzinom, kontra smer među automobilama, po pešačkoj, preko crvenog itd. Što se tiče deteta na trotoaru , vidim da mnogi ne znaju da deca od 12. godine treba da voze po pešačkoj stazi u koliko ne postoji biciklistička ,to je po zakonu. Da li je mali divljao ili su majka i dete išli na pogrešnoj strani kao muve bez glave nije bitno, bitno je da je odrastao majmun dao za pravo sebi da bije dete na sred ulice i smatra to normalnim, samo u Srbiji!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija