Novo lice Srbije: Posle svakog bojkota opozicija je izlazila slabija

Stranka Novo lice Srbije (NSL) saopštila je da će učestvovati na lokalnim izborima jer Srbija nema ni snage ni vremena da se novim bojkotom vraća u 2020. godinu.
"Kolegama koje su odlučile da prespavaju izbore želim dobro zdravlje i lepe snove", poručio je predsednik NSL Miloš Parandilović.
Navodi se da je odluka da se učestvuje na lokalnim izborima, na stranačkim organima, doneta gotovo jednoglasno.
 
"Imamo posla sa mafijom koja nikada neće suštinski popraviti izborne uslove i koju moramo pobediti po njihovim pravilima igre", rekao je Parandilović.
Prema njegovim rečima, uz dobre kandidate u Beogradu i ostalim gradovima i opštinama opozicija može da pobedi.
 
"Verujem u taj scenario i nema prostora za malodušnost. Alternativa tome je spavanje naredne četiri godine i 'Kalimero' politika. Bojkot nikada ništa dobro nije doneo, posle svakog bojkota opozicija je izlazila slabija i infrastrukturno sakata. Posebno je bojkot besmislen ako većina opozicije na njega izlazi", zaključio je Parandilović.
  • Zora

    21.04.2024 07:17
    Mozda si i u pravu. Dosta pametno i trezveno razmisljas. Bravo!
  • Gacic Serafin

    20.04.2024 18:13
    Orao pao
    Ako malko bolje prostudiras Srbiju,izbore,pravila i dr...zakljucis da su vec koju deceniju vlast i " opozicija" deo iste price proizvod BIA ,crkva ,ruski FSB.Svi ovi zajedno se bore da satru,uniste,sahrane svaki najmanji pokusaj novih ljudi,novih partija,novih ideja,napretka jer imaju moc,vlast,tabloide,propagandu,silu..svaki rizik za ovu bagru se predstavlja za neprijatelja drzave,izdajnici,strani placenici ( koji nikada nisu ruski)..i do sada su uvek uspevali da pobede dok ova mocvara od drzave tone sve dublje i dublje..
  • Vladan

    20.04.2024 17:16
    Kakva pobeda
    Kako možete da pobedite?
    Nemate odbore
    Nemate lidera
    Nemate pare
    Nemate dobre uslove imate 6% glasova svi zajedno
    I to je vasa pobeda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija