Ponoš odbio ponudu Ane Brnabić: "Neka hvala. Moja ruka, moja pravila"

Predsednik stranke Srbija centar, Zdravko Ponoš, odbio je današnju ponudu predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić o nastavku dijaloga o izbornim uslovima.
Srbija centar je jedna od tri članice koalicije "Srbija protiv nasilja" koja je najavila da neće izaći na izbore 2. juna.
"Brnabić o postignutom dogovoru o izbornim uslovima: 'Pod jedan, birački spisak - formiraćemo radno telo, pa videćemo, koliko stignemo do 2. juna. Pod dva, mediji - dobićete sastanak sa generalnim direktorom RTS-a Draganom Bujoševićem. Sve vam je rešeno - evo ruka, daj ruku'. Neka hvala. Moja ruka, moja pravila", napisao je Ponoš na društvenoj mreži Iks (X).
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić najavila je da će parlament u ponedeljak razmotriti predlog izmene Zakona o lokalnim izborima, kako bi se omogućilo održavanje niza lokalnih izbora u Srbiji 2. juna, zajedno s već zakazanim izborima za gradsku vlast Beograda.
 
Koalicija "Srbija protiv nasilja" konstatovala je na sinoćnjem stastanku da je šest njenih članica spremno za izlazak na izbore 2. juna, dok su tri - Stranka slobode i pravde, Srbija centar i Zajedno bili protiv.
  • Goga

    23.04.2024 10:44
    Borba
    Nastala je zbrka u redovima opozicije, a to je zato sto imamo jako opasne tipove s druge strane. Bilo koja opoziciona stranka je od Vucica bolja i treba podrzati svaki napor da se nesto pomeri unapred.Mi ne znamo da li bi bojkot uspeo, kao sto ne znamo ni da li ce preostali deo nesto uraditi. Hajde da im pomognemo , da bi i nama bilo bolje.
  • Sumar

    21.04.2024 13:14
    Samo moje misljenje
    Neces na izbore,niko te ne tera ima ko hoce ali ne placi sutra.Samo mi nije jasno od cega vi zivite i u koje firme radite? Ko vas placa?
    A lepo zivite.
    Vidim samo komentare u korist opozicije na ovoj strani.
    Pozdrav svima.
  • Boki

    21.04.2024 08:08
    Steta
    Ako je Ponos doneo ovakvu odluku to znaci da ce sigurno na sledece izbore izaci 50.glasaca.manje nego u decembru. Velika je to stranka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.