Marsenić: Strašna greška što deo opozicije izlazi na nameštene izbore, uslovi gori nego 17. decembra

Potpredsednik Nove Demokratske stranke Srbije Predrag Marsenić izjavio je da su danas mnogo gori uslovi nego na izborima 17. decembra.
Kako je istakao Marsenić, strašna je greška što su neke stranke odlučile da izađu na nameštene izbore 2. juna.
 
Marsenić je gostujući u Utisku nedelje istakao da je oko izbora sve postalo jasno kada se na razgovorima pojavio američki ambasador Kristofer Hil.
"Nabacio je Aleksandru Vučiću volej i neko se primio na tu udicu. Strašna greška je da je udica zabačena i da se opozicija podelila i to je najveća pobeda Hila i Vućića. To nije smelo da se desi", kazao je Marsenić.
 
On je naveo da su predstavnici koalicije NADA, SNP i ProGlasa 9. marta rekli da na izbore neće izaći ako se uslovi ne srede.
"Da li je vlast uradila nešto po prve dve tačke, nije. Iluzorno je očekivati da će u narednih 40 dana nešto uraditi. Da se izbori održavaju na jesen, mogli bismo da popravimo dve prve tačke - birački spisak i medije", istakao je Marsenić.
 
On je kazao da je vreme za dogovor sa SNS prošlo.
 
Prema njegovim rečima, komisija za reviziju biračkog spiska neće imati nikakva ovlašćenja. 
  • 9

    22.04.2024 01:14
    Hoće li se bojkotom
    promeniti izborni uslovi ? Jednom d ss uvek d ss . Da ih nije bilo i šmrljavog koštičavka DB bi odavno doživeo sudbinu Rumunske sekuritatee i sprdistan bi možda postao država . Ovako je ostao takozvana državica , a sada i bez dela teritorije. A i ovako i onako bi upravljali ameri .
  • Boki

    21.04.2024 22:20
    Lopovi
    Karte se otvaraju kanda je poks i dss trojanski konj

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.