Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.
"Glas Srbije i našeg naroda na Kosovu i Metohiji gromoglasno se zaorio zdanjem Ujedinjenih nacija u Njujorku dok je predsednik Vučić metodično iznosio istinu o sistematskom progonu, fizičkom i pravnom nasilju i maltretiranju našeg naroda u južnoj pokrajini i neospornim činjenicama i argumentima, dostojanstveno i državnički snažno osporavao prištinske pokušaje laži i obmana međunarodne zajednice, pokazujući i dokazujući da je Srbija, iako površinski mala zemlja, zemlja velikih ljudi, velikog ponosa i integriteta", napisao je Đurić na platformi X.
On je naveo da je bila čast i privilegija predstavljati Srbiju kao član delegacije predsednika Vučića.
"Nastavljamo borbu za pravo i pravdu, za istinu, za mir, za naš narod i našu zemlju! Živela Srbija!", poručio je Đurić.
  • Tinkerbell

    23.04.2024 16:07
    Ja nisam, mene je sramota.
  • Opažanje

    23.04.2024 15:30
    Sva Vučićeva izdaja je stala u poslednju rečenicu sinoćnjeg govora u UN, rekao je "Srbija nastavlja dijalog uz EU posredovanje".
    To znači da posle ukidanja dinara, prijema Kosova u SE, glasanja da su Srbi genocidni i Poglavlja 35 ništa neće da promeni prema neprijateljima Srbije koji su glasali, neće da odbaci EU posrednika i Vučić ostaje na EU putu i ide ka nezavisnosti Kosova !
    Oterajmo izdajnika na Beogradskim i Novosadskim izborima, odbranimo Kosovo i Metohiju !
  • Sve će

    23.04.2024 13:43
    Biti
    Jasno nakon glasanja
    Manimo se tih očinskih glupiranja i ponosa
    Ili ste dobili ili izgubili, dobro ili loše radili, trećeg nema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija