Do sada ispitano 14 svedoka, sutra svedoči otac osumnjičenog za ubistvo devojčice kod Bora

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru do sada je ispitano 14 svedoka u postupku protiv D. D. i S. J, osumnjičenih da su ubili dvogodišnju devojčicu Danku Ilić.
Do sada ispitano 14 svedoka, sutra svedoči otac osumnjičenog za ubistvo devojčice kod Bora
Foto: 021.rs
Iz tužilaštva su potvrdili i da bi sutra trebalo da bude ispitan otac S. J. u svojstvu svedoka.
Na pitanje da li će osumnjičeni ponovo biti sasušani, tužilaštvo je odgovorilo da za sada neće.
 
U pitvoru se nalazi i otac D. D, dok je njegov rođeni brat D. D. preminuo tokom policijskog zadržavanja, zbog čega je naložena odbukcija.
Tužilaštvo je u ponedeljak dobilo obdukcioni zapisnik od Instituta za sudsku medicinu u Beogradu, koji će u najkraćem roku biti razmotren, poručili su tada.
 
D. D. je preminuo 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru, gde je bio kao osumnjičeni da je pomogao svom bratu da sakrije telo dvogodišnje devojčice.
 
Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila S. J. i D. D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.
 
Telo devojčice još uvek nije pronađeno.
  • zztop

    23.04.2024 18:09
    Za 10 godina će se početi rasplitati ovaj slučaj , do tada sve je mutno ko sava u proleće ...
  • haha

    23.04.2024 15:26
    kakve
    igranke.1 covek umro posle saslusanja.sta gaze oskar za to

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija