Poljoprivrednik ide u zatvor zbog saobraćajne kazne: Nema para da je plati jer kasne subvencije

Poljoprivrednik iz sela Bresnica kod Čačka Slobodan Vidojević nije imao da plati kaznu od 10.000 dinara zbog upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje, pa se prijavio u policiju za kazne.
Poljoprivrednik ide u zatvor zbog saobraćajne kazne: Nema para da je plati jer kasne subvencije
Foto: 021.rs
Vidojević, koji je predsednik Udruženja proizvođača mleka Šumadije i Pomoravlja, u policijsku stanicu u Mrčajevcima je došao svojim traktorom, u pratnji meštana svog i susednih sela.
On je rekao novinarima da ne beži od plaćanja kazne, ali da ne može da je plati jer mesecima kasne isplate subvencija u poljoprivredi i naknade mlekare za otkupljeno mleko.
Njegova porodica živi samo od stočarstva i ratarstva, a dok je on u zatvoru imanje će obrađivati njegovi roditelji, supruga i deca.
  • cacak

    24.04.2024 20:43
    Nije jedini koji treba da plati kaznu ili da ide u zatvor, pa se o njima ne pise. Tera inat. Napravio je prestup a sad ga svi zale. Svaki dogadjaj se politizuje.
  • Kobac na planini

    24.04.2024 18:46
    E ali zato 3 crvene za izbore
    cela porodica je dobila svako ponaosob za glas.


    Nije malo njih četvoro 12 hiljada.Nije za bacanje.

  • Kliker

    24.04.2024 18:42
    Subvencije nisu namenje za plaćanje kazni!!!!
    Kaznu teba da plati od svog prihoda kad je već bio toliko pametan da uopšte pravi prekršaj.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija