U toku potraga za čoporom pasa koji je napao i povredio ženu u Leskovcu

Čopor pasa napao je i povredio sinoć ženu staru oko pedeset godina u Radničkom naselju u Leskovcu, potvrđeno je za Betu u službi Hitne pomoći i Policijskoj upravi u tom gradu.
U toku potraga za čoporom pasa koji je napao i povredio ženu u Leskovcu
Foto: Pixabay
"Dobili smo poziv nešto posle 23 sata, žena je napadnuta u Radničkoj ulici. Imala je hematom na glavi, žalila se na bolove u leđima i kičmi", navode u Hitnoj, a policiji je slučaj prijavljen jutros u 9 sati.
 
Nakon što je obavešteno i JKP "Komunalac", službenici su počeli da pretražuju teren, gde se nalaze od sinoć, a do sada su uhvatili tri psa.
Direktor tog preduzeća Vladimir Sinadinović kaže da su primetili da su neki psi vlasnički, kao i da je među njima bio jedan labrador sa ogrlicom.
 
"Apelujemo na građane da savesnije čuvaju svoje kućne ljubimce. Koliko god se trudimo da povećavamo kapacitete azila, utisak je da se iznova pojavljuju novi psi na ulicama", ističe Sinadinović.
Isti čopor pasa napao još jednog Leskovčanina i dete pre tri dana u blizini Doma učenika srednjih škola.
 
"To je ulica Kajmakčalanska. Pobegao sam iza kola, to jest u dvorište. Tu je blizu deponija. Nekada su se tu parkirala vozila. Pre tri godine bilo je smeće, došao komunalac, očistio sve i svaka čast, ali su ljudi bezobrazni i opet napravili deponiju", kazao je taj Leskovčanin.
 
Iz JKP Komunalac apeluju na građane da, ukoliko primete neku od tih lutalica, obavete službu ZOO Higijena na broj 064/41-09-025.
  • Nsrode

    27.04.2024 09:48
    Gde
    Su sada ljubitelji životinja ? Užas po gradovima od ujedanja građana.Izmet svuda po travi oko zgrada.Oni traže bolovanje za životinje.JADNA SRBIJO, KOGA SLUŠAŠ ?
  • 696

    26.04.2024 19:44
    Ima načina
    Nepažljive vlasnike treba dobro odrapiti, a pse lutalice pohvatati pre nego što nekog ubiju. Pohvatane pse treba posmatrati i uspavati ako su opasni ili ih dati na usvajanje. Tako se to radi u civilizovanim zemljama.
  • Marko

    26.04.2024 16:09
    Psi ujedaju, narod ćuti
    Ako primetite čopor, pozovite Žandarmeriju - tako bi trebalo da glasi saopštenje. Ali ko u samoodbrani udari slatku malu kucu iz čopora ide u istražni zatvor na 30 dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija