FOTO: Pijan vozio traktor u kontrasmeru na auto-putu, reagovao i Vesić

Svakodnevno se na društvenim mrežama i u javnosti dele snimci vožnje u suprotnom smeru, a najnoviji slučaj dogodio se na auto-putu Niš-Dimitrovgrad, kada je muškarac pijan vozio traktor u kontrasmeru.
U subotu oko 18.30 časova saobraćajna policija privremeno je preusmerila saobraćaj sa preticajne na voznu saobraćajnu traku zbog poljoprivredne mašine-traktora sa priključnim oruđem, koje se kretalo u suprotnom smeru.
"Lice koje je vozilo traktor, u vidno alkoholisanom stanju, lišeno je slobode i privedeno u policiju u Dimitrovgradu", rekao je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić na mreži X.
Vesić je ovu neobično scenu podelio na svom nalogu i tom prilikom istakao da je vreme da se bahatim vozačima koji ugrožavaju bezbednost oduzmu vozila.
 
"Ovaj slučaj je za rubriku 'verovali ili ne'. Svašta smo viđali od strane bahatih vozača na auto-putevima, ali traktorom još niko nije vozio suprotnom trakom! Vreme je da izmenama i dopunama Zakona o bezbednosti saobraćaja predvidimo meru oduzimanja vozila za bahate vozače koji voze suprotnom trakom na auto-putevima i brzim saobraćajnicama", napisao je Vesić.
 
  • Zika zivac

    29.04.2024 07:45
    Nije on bahat on je pijan. Ogromna razlika, bugati ferari porse... i traktor. Ovaj ce nnadrljati nije sns faca. vesiccu opet sernjas .
  • Realista

    28.04.2024 11:14
    prenamena
    Pa možda je traktorista u pravu, ali je malo preuranjeno nastupio. Koliko vidim, na putu nema apsolutno nikog subotom popodne, osim tog jednog šlepera u daljini... čemu onda služi taj autoput i kako će se isplatiti?
  • Čojstvomir

    28.04.2024 07:56
    Uvesti CPC za traktoriste
    Slika i prilika naše poljoprivrede. Zastareli tehnološki sistemi upravljanja korumpiranih i poslušnih zakonodavca sa pijanim ministrima na čelu, koji se kreću u kontra smeru u odnosu na korporativne sisteme strane korporacije, a ni domaći ne zaostaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija