Hrvatska i danas testira sistem na Bajakovu, moguća duža zadržavanja

MUP Srbije, pred prvomajske i uskršnje praznike, tokom kojih se očekuje povećan priliv građana na graničnim prelazima, savetuje da građani pre polaska na put provere stanje na graničnim prelazima.
Hrvatska i danas testira sistem na Bajakovu, moguća duža zadržavanja
Foto: 021.rs
Stanje na graničnim prelazima putnici mogu proveriti na www.mup.gov.rs i www.amss.org.rs.
Na graničnom prelazu Bajakovo juče je počelo testiranje informacionog sistema i trajaće još danas, 30. aprila od 7 do 19 časova. To može dovesti do dodatnog zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci.
MUP je preporučio građanima da u ovom vremenskom periodu koriste alternativne granične prelaze prema Hrvatskoj: Šid - Tovarnik, Bačka Palanka - Ilok.
 
Građanima se takođe savetuje da pre polaska na put provere da li im pasoš još važi, a ako putuju svojim automobilom i rok važnosti saobraćajne i vozačke dozvole, kao i da li je registraciona nalepnica važeća u vreme putovanja.
  • /

    30.04.2024 11:42
    /
    e sada pljujte.
    mogli ste i bez toga prelaziti
  • Антун Чупак

    30.04.2024 08:36
    На чему,господине Владо???
  • dule

    29.04.2024 08:51
    Odlucili Hrvati da postanu opasna konkurencija Madjarima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".