Ambasadorka Srbije u Zagrebu tužila Savu Manojlovića

Pokret "Kreni-promeni" saopštio je da je ambasadorka Srbije u Zagrebu Jelena Milić tužila kandidata tog pokreta za gradonačelnika Beograda Savu Manojlovića.
Kako je saopštio Pokret, Milić je tužila Manojlovića zbog njegovih izjava u prošlogodišnjem gostovanju u emisiji Utisak nedelje. 
Kako je saopštio pravni tim liste "I ja sam Beograd! Kreni-Promeni - dr Savo Manojlović", njihov kandidat za gradonačelnika je u toj emisiji uoči parlamentarnih i beogradskih izbora 17. decembra pozvao na jedinstvo opozicije i prikazao fotografije predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja s jedne, i ambasadorke Srbije u Hrvatskoj s druge strane. 
"Ako proevropskoj opoziciji ne smeta da im Vojislav Šešelj bude u gradskoj vlasti, a desnici ne smeta što nam je ambasador u Zagrebu NATO lobista Jelena Milić, onda nemojte da sarađujete jedni s drugima", izjavio je tada Manojlović. 
  • S56

    28.04.2024 20:07
    Što pre to bolje
    Treba da provere da li Savo posećuje MekDonald ili pazari u Zari i H&M.
  • Antuntun

    28.04.2024 17:02
    Ok, jasno nam je da ga tuži po zadatku, ali šta je tačno predmet tužbe? To što ju je spomenuo? Ovo je zicer na sudu i za advokate pripravnike.
  • Пантелија

    28.04.2024 13:39
    Како неко као амбасадор у страној земљи може да тужи грађане Србије ? Амбасадор представља државу ,сутра ће амбасадор Витешког Реда да тужи Саву као Витеза од Винограда зато што није прско виноград већ политику водио а племењача му све опрљи па ће бити принуђен да увезе са плантаже друга AV-@ пошто је њему друг Вулин одржавао плантажу

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija