Orlić: Izrazili smo nezadovoljstvo načinom na koji RTS i RTV prate rad vladajuće partije

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić kaže da su na današnjem sastanku "iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji RTS i RTV prate rad vladajuće partije".
Orlić: Izrazili smo nezadovoljstvo načinom na koji RTS i RTV prate rad vladajuće partije
Foto: FoNet (Aleksandar Barda)
Orlić je rekao "da se ta pristrasnost pogotovo vidi u informativnim i emisijama debatnog karaktera, pogotovo u ovim drugim, gde jedan njihov predstavnik mora da se suprotstavlja trojici iz opozicije i voditelju".

"Nema fer i proporcionalnog odnosa. To je potpuno ostrašćen pristup. Nismo dobili nikakav odgovor“, naveo je on.

Orlić je rekao da je "rukovodstvo RTV-a priznalo na sastanku da postoji apsolutna dominacija opozicije u svim njihovim debatnim emisijama".
 
Za predstavnike opozicije on je konstatovao da "ni sami ne znaju šta hoće", a da im je sastanak bio samo prilika da ga iskoriste za medijsku promociju.
  • Nikola

    30.04.2024 09:31
    Opozicija nije jedna stranka pa da ovo izvrtanje činjenica pije vodu. Zapravo u svakoj debatnoj emisiji mora da bude neko iz SNS, a ostala tri - četiri gosta iz ostalih političkih partija.
    Orlićeva logika je po principu "jedan tebi, jedan meni, jedan tebi, jedan meni" dok deli istu stvar sa 10-15 drugih.
  • Heruvim

    30.04.2024 08:32
    Orliću
    Umesto da pohvališ Rts i Rtv , pa oni su vam pomogli ! Narod video s kim ima posla , ojačao Sns , hejteri su uvek oko 10 % tako da im javni servis odmaže emitujući neznalice , ljudi shvate !
  • Трпимир

    30.04.2024 07:09
    Ха,ха ,каква памет !
    Боже зашто ? Код нас у Србији је увек супротно ,од десеторо људи деветоро је паметних ,а о нај десети је глуп. Е он буде вођа.И шта ћемо сад ,па ништа ,ако вам је добро ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.