Aleksić: Nisu me ubedili da je bojkot dobra opcija, opozicija u Beogradu ima dobre šanse

Predsednik Narodnog pokreta Srbije i poslanik Miroslav Aleksić rekao je da ljudi iz koalicije "Srbija protiv nasilja" nisu uspeli da ga ubede da je bojkot izbora dobra opcija.
Aleksić: Nisu me ubedili da je bojkot dobra opcija, opozicija u Beogradu ima dobre šanse
Foto: 021.rs
Aleksić je ocenio da ne mogu izborni uslovi 2. juna da budu gori nego 17. decembra prošle godine.
 
On je za današnji list Nova kazao da misli da nije ispravno da neko bojkotuje izbore samo u Beogradu i ocenio da to "nema efekta".
"Ako se odlučimo za borbu, radikalnu, bojkotašku, to znači da izlazimo iz svih opština, izlazimo iz parlamenta, vraćamo mandate i izlazimo na ulicu u borbu", naveo je Aleksić.
 
On je ocenio da u Beogradu opozicija ima dobre izborne šanse i da bi bojkot značio predaju glavnog grada "na tacni" aktuelnoj vlasti.
"Nisam bio spreman da se svaki put povinujem odlukama za koje mislim da nisu dobre", izjavio je Aleksić.
 
Na predstojećim gradskim i lokalnim izborima u Beogradu učestvovaće koalicija koju čine NPS, Zeleno-levi front, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana, Ekološki ustanak i stranka Novo lice Srbije.  
  • Кузмица

    30.04.2024 09:06
    Тако је Мики после ћеш да штрајкујеш глађу још 4 године без стиропора испред скупштине и да јуришаш на РТС бастиљу против насиља

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.