Zeleno-levi front: Maskirani napadači pretukli aktivistu na Zvezdari

Zeleno-levi front objavio je danas da je njihov aktivista pretučen na Zvezdari, u Beogradu, u noći između ponedeljka i utorka.
Zeleno-levi front: Maskirani napadači pretukli aktivistu na Zvezdari
Foto: 021.rs (ilustracija)
Kako dodaju, on je teško povređen.
 
"Trojica maskiranih napadača sa kapuljačama i palicama napali su ispred kuće našeg člana koji je nosio majicu Zeleno-levog fronta uzvikujući: 'Hoćeš borbu, ti si za borbu'", napisali su na Tviter (X) mreži.

Zeleno-levi front navodi da je aktivisti slomnjeno rebro, a polomljene su i naočare koje je nosio.

Aktivista je zbrinut u Urgentnom centru, a napad je prijavljen policiji. 
 
"Živimo u zemlji u kojoj niko nije siguran, a posebno ako se suprotstavi kriminalnoj hobotnici SNS-a. Samo je pitanje ko je sledeći i da li će se neko iz najbližeg okruženja naći na putu batinašima iz SNS-a. Uprkos napadima, zastrašivanjima, podmetačimama, medijskim blaćenjima, praćenju, prisluškivanju, kao i svim vrstama sabotaža kriminalnog naprednjačkog režima, mi biramo borbu i od nje ne odustajemo", napisali su na Tviteru.
  • Ex glasač

    01.05.2024 21:16
    Razočaran
    Ne razumem šta se žalite. Pristali ste na takva pravila igre i ne samo to nego i dajete legitimitet celoj p
    lakrdiji. Verovao sam da vi želite bolje uslove a ispalo je da samo hoćete svoje dupe da uvalite u fotelju. Vi ste levo koliko i vulin
  • Boeser Wolf

    01.05.2024 21:10
    @NS Gari
    Više nacional-socijalisticke. U Nemačkoj je toga bilo više nego u Italiji, ali u ovoj zemlji se to sve svakako zove fašizmom jer su socijalisti bili na vlasti, pa da slučajno ljudi ne asociraju termine, odnosno povežu tačke.
  • zzz

    01.05.2024 18:49
    Jedini izlaz
    Sve je očiglednije je da nazadnjaci koriste fašističke metode u građenju "demokratije". Svet to vidi, ali zbog svojih interesa ne reaguje. Jasno je da narod sam mora da reši probleme u Srbiji. Ako za to nije sposoban i spreman, onda će biti sve gore i gore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.

Đilas: Opozicija da povuče svoje izborne liste

Lider Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Đilas pozvao je opoziciju da povuče svoje liste za lokalne izbore 2. juna, jer je jasno "da ne postoje ni minimalni uslovi za održavanje legalnih izbora".