FOTO: Vučić i Vučević u Malom Orašju i Duboni na godišnjicu masovnog ubistva

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Miloš Vučević položili su cveće u Malom Orašju i u Duboni na mestima gde je pre godinu dana ubijeno devetoro mladih.
"Sa najdubljim pijetetom odajem poštu nevinim žrtvama bezumnog pohoda koji je iza sebe ostavio očaj, tugu i pustoš. Kao roditelj, osećam ogroman bol zbog izgubljenih života i delim patnju porodica koje su ostale bez najvrednijeg blaga, bez svoje dece", napisao je Vučić na društvenoj mreži Instagram.
 
 
On je poručio da država neće dozvoliti "zločin bez kazne, pobedu zla nad pravdom i zverstva nad čovečnošću".
"Ovaj zločin ostavio je duboku ranu na duši cele Srbije, koja i danas stoji nema pred užasom koji nas je sve zadesio, ali i ujedinio sve dobre ljude naše zemlje u nameri da se svim snagama izborimo za društvo u kojem se ovakva tragedija ne sme ponoviti", naveo je Vučić.
 
 
U masovnom ubistvu u Duboni i Malom Orašju, selima kod Mladenovca i Smedereva, na današnji dan pre godinu dana ubijeno je devet mladih i 12 je ranjeno.
Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu kojom je U.B. optužen za teško ubistvo, a pripremno ročište pred početak suđenja zakazano je za 23. maj.
 
Grad Smederevo organizuje danas komemorativni program u Malom Orašju. 
 
Do ovog masovnog ubistava došlo je dan nakon masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.
 
 
  • Do mo ..

    04.05.2024 19:32
    Dobro
    Dobro je za rejting ..a?
    S obzirom na dozu ignorisanja od godinu dana nije ni svestan sta je sistem ciji je tvorac uradi naciji...tek ce biti svestan kada njegovi potomci osete čari svoga rada
  • Marta

    04.05.2024 11:04
    Spanska sapunica!
    Setiolo se vrhovno stranacko bozanstvo da i ovi ljude postoj. Ma jok, verovatno ga je Suzi podsetila! Dobro je za rejting!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.