Povređeni tinejdžer iz Srbije helikopterom prebačen iz Trebinja u Beograd

Helikopterski servis Republike Srpske je iz bolnice u Trebinju uspešno transportovao pacijenta (17) sa teškim povredama u Urgentni centar u Beogradu.
Povređeni tinejdžer iz Srbije helikopterom prebačen iz Trebinja u Beograd
Foto: Pixabay
Pacijent je državljanin Srbije, a transportovan je u Beograd sa politraumom, krvarenjem, kontuzijom mozga i prelomom butne kosti, izjavio je direktor Helikopterskog servisa RS Boban Kusturić.
On je naveo da su pripadnici Helikopterskog servisa i lekari Univerzitetskog kliničkog centra RS uspešno obavili još jedan vazdušno-medicinski transport, koji je 17. ove godine.

Kusturić je naglasio da pripadnici Helikopterskog servisa RS i medicinsko-tehničko osoblje i tokom prazničnog perioda predano i profesionalno nastavljaju izvođenje operacija vazdušnog medicinskog transporta obezbeđujuci građanima najbolju medicinsku uslugu i najbrži ransport u regionu svih 365 dana u godini.

  • Koja

    05.05.2024 05:58
    @ bata
    Prijatelju potpuno se slažem sa tobom , samo si trebao napisati : neka IM je Bog u pomoći ( hejteri) .
  • MARE NS

    04.05.2024 23:20
    @Dejane E moj Dejane...... Nekada je bolje ćutati.....
  • zzz

    04.05.2024 23:00
    Bar nešto
    Nemaju lekare, ali im bar helikopteri ne padaju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.