Uhapšena trojica dilera iz Niša: Jedan imao kilogram amfetamina, ostali marihuanu

Policija je uhapsila J. V. (21) iz Niša, kao i D. R. (25) i S. S. (22) iz okoline Niša, zbog trgovine drogom.
Uhapšena trojica dilera iz Niša: Jedan imao kilogram amfetamina, ostali marihuanu
Foto: 021.rs
Policija je na auto-putu u blizini Niša zaustavila "fijat" u kom su se nalazili osumnjičeni i kod J. V. pronašla 917 grama amfetamina koji je, kako se sumnja, bio namenjen daljoj prodaji.
Pretresom stana koji koristi D. R. pronađena je manja količina marihuane, mrvilica, kao i 2.400 evra i više od 22.000 dinara, dok je pretresom stana koji koristi S. S. nađena manja količina marihuane.
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Nišu.
  • Gangam

    05.05.2024 19:40
    POZIV U POMOĆ
    Eh! A 1.maja na "Potoku" u blizini Crvenke, na žurci u šumi bilo x10 narkotika, a policija neobaveštena, a i da jeste, ne bi bila prisutna!! Koga vi to zafrkavate i na čija vrata treba kucati. Ovo bi zaista bilo lepo saznati, jer taj potok radi više od decenije. Praktično je postalo mitsko i nedodirljivo mesto u sred nedođije na severu bačke. A roditeljima mnoge dece, nikad rečeno izvini, je sasvim dovoljan razlog da se povuku neki konkrektni potezi i da se sazna i obelodani ko i zašto čuva ovo mesto ko malo vode na dlanu!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.