Mesarović po preuzimanju dužnosti: Ovo je veliki izazov, trudiću se da opravdam ukazano poverenje

Nova ministarka privrede u Vladi Srbije Adrijana Mesarović danas je zvanično preuzela dužnost od dosadašnjeg ministra Slobodana Cvetkovića, saopšteno je iz Ministarstva privrede.
Mesarović po preuzimanju dužnosti: Ovo je veliki izazov, trudiću se da opravdam ukazano poverenje
Foto: 021.rs

Kako se navodi u saopštenju, Mesarović i Cvetković su potpisali Zapisnik o primopredaji dužnosti, i tom prilikom razmenili mišljenja o aktuelnim pitanjima iz oblasti privrede.

"Počastvovana sam i zahvalna na prilici koja mi je pružena, da preuzmem dužnost ministra privrede. Ovo je za mene veliki profesionalni izazov, ali još veća odgovornost. Trudiću se da svojim radom i rezultatima opravdam poverenje koje mi je ukazano", rekla je ministarka Mesarović i zahvalila Cvetkoviću na dosadašnjem radu.
Cvetković je novoj ministarki predao izveštaj o radu Ministarstva i tom prilikom istakao da mu je bila čast i privilegija da obavlja dužnost ministra privrede.
 
"Ministarki Mesarović želim sreću i uspeh u daljem radu, i siguran sam u to da će na najbolji mogući način odgovoriti svim izazovima", rekao je Cvetković. 
  • Saradnik

    06.05.2024 17:02
    Bravo
    Kada bi svi radni ljudi bili posvećeni poslu kao Adrijana, Srbija bi bila na nivo najrazvijenijih zemalja u Evropi.
    Javnost će tek imati priliku da se uveri kako izgleda ministar koji je postavljen po stručnim i upravljačkim vrednostima.
  • Hh

    06.05.2024 15:18
    Hh
    Trudila pričala za 12 godina Propala je Privreda u Srbiji i ovo je obična demagogija i prica za vise neznam i koga zaista! Predugo ti je gazda AV na vlasti i nista nije pokazao sem svojih monologa i pre zaduživanja!
  • Joca

    06.05.2024 14:24
    Ako ova Vučevićeva drugarica ne uvede red u svoje ministarstvo - niko neće. :'D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.