"JUGpress" danas obeležava 18 godina postojanja, prva agencija osnovana van Beograda

Regionalna informativna agencija "JUGpress" iz Leskovca danas obeležava 18 godina postojanja i rada.
"JUGpress" danas obeležava 18 godina postojanja, prva agencija osnovana van Beograda
Foto: 021.rs
"Punih 18 godina se borimo za profesionalno novinarstvo i interes javnosti da zna, uprkos pritiscima i pretnjama koji su naša svakodnevica svih ovih godina. A ti pritisci i pretnje imaju mnogo goru dimenziju kada radite u lokalu i na jugu Srbije", saopšteno je danas iz te agencije.
"JUGpress" je prva agencija osnovana van Beograda, sa namerom da se bavi regionalnim temama, prati dešavanja na jugu Srbije, na Kosovu i Metohiji, severozapadnoj Makedoniji, ali i u širem regonu.
Kako se navodi u saopštenju, "JUGpress" ima jasnu uređivačku politiku koja se zasniva na poštovanju svih profesionalnih i etičkih standarda,  tačnim, proverenim i pouzdanim informacijama i netabloidnom novinarstvu i radu isključivo u interesu javnosti.
 
Agencija objavljuje tekstove na srpskom, albanskom, romskom i bugarskom jeziku.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija