Brnabić za sutra sazvala sednicu parlamenta, na dnevnom redu pet tačaka

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić sazvala je drugu sednicu prvog redovnog zasedanja za sutra u 14 časova, a na dnevnom redu je pet tačaka, saopšteno je iz parlamenta.
Brnabić za sutra sazvala sednicu parlamenta, na dnevnom redu pet tačaka
Foto: 021.rs
Raspravljaće se o predlogu zakona o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je podnelo 37 poslanika.
Na dnevnom redu su i dva predloga odluka o izmeni Odluke o izboru članova i zamenika članova odbora arodne skupštine Republike Srbije, koji su podnele poslaničke grupa Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija i Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane.
Poslanici će raspravljati i o predlozima odluke o izmenama Odluke o sastavu Parlamentarnog odbora za stabilizaciju i pridruživanje i odluke o izmenama Odluke o sastavu stalnih delegacija u međunarodnim parlamentarnim institucijama, koji je podnela predsednica Skupštine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija