Građanin kome je Šapić oteo i bacio telefon: Sudiće mu narod na izborima

Aleksandar Cvrkotić, aktivista i snimatelj N1, kome je na Savskom keju Aleksandar Šapić oteo telefon i bacio ga na zemlju, kaže da su svi okupljeni bili šokirani takvim ponašanjem.
Građanin kome je Šapić oteo i bacio telefon: Sudiće mu narod na izborima
Foto: Screesnhot
"On nije karakter kakav treba da upravlja ovim gradom, jer vi sa njim ne možete da razgovarate, on odmah kaže - lažete, odmah spinuje, izvrće informacije", navodi Cvrkotić za N1
 
U kampanji za beogradske izbore kandidat za gradonačelnika Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić planirao je da građanima i novinarima predstavi rezultate uređenja savske obale. Ali, dočekali su ga i aktivisti udruženja "Za naš kej". 
Cvrkotić, koji je na keju bio u svojstvu građanina, opisao je šta se dogodilo, kaže da je šetao psa kada je naišao na sam događaj. Postavio je Šapiću pitanja, ali nijedan odgovor nije dobio. 
 
"U jednom momentu je gospodin doktor Aleksandar Šapić rešio da prekine boravak u našem kraju. Ja sam stajao pored komšija, želeo sam da čujem odgovor, ali mi je on, iznerviran nečim, oteo telefon iz ruke i bacio ga na zemlju", kazao je.
Na pitanje da li je telefon preživeo, Cvrkotić kaže da jeste.
 
"Telefon je čitav i ovom prilikom bih da se zahvalim svima koji su se ponudili da mi kupe telefon, mada ja verujem da bi i gospodin dr Aleksandar Šapić se sam ponudio da mi nadoknadi štetu da je neka šteta pričinjena. Verujem da bi toliko fer bio", smatra Cvrkotić.
 
Dodaje da ga je posle zvalo dosta ljudi, i advokati, sa pitanjem da li će tužiti Šapića.
 
"Ja lično mislim da je to gubljenje vremena, mislim da će mu kao političaru suditi glasači i da će ovaj incident osuditi na izborima", zaključuje Cvrkotić.
  • zgađen

    10.05.2024 17:18
    Barabe zajahale
    Hrišćanski je praštati, ali dokle, bre?
  • Мирко

    10.05.2024 14:39
    Мајкеми
    Ха ха, немој да нам браниш насип, сплавове иле већ шта год. Испровоцирате и глумите жртву. Па нема основа да тужи Шапића. Кретао се у блоку, ...
  • Neo NSovac

    10.05.2024 14:34
    Gospodin Doktor?
    Niti je G. nit Dr

    On je oličenje našeg modernog društva koje vodi državu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija