Sprečeno ubistvo: Član kriminalne grupe uhapšen na Vračaru s pištoljem i metkom u cevi

U Beogradu je uhapšeno više članova kriminalne grupe koji se, kako je saopšteno iz MUP-a, sumnjiče za više krivičnih dela uključujući i pripremu ubistva.
Sprečeno ubistvo: Član kriminalne grupe uhapšen na Vračaru s pištoljem i metkom u cevi
Foto: 021.rs
Iz MUP-a je saopšteno da je policija, posle višemesečnog operativnog rada, uhapsila članove kriminalne grupe zbog sumnje na krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo.
Policija je, kako se navodi, danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe koji je bio maskiran pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu.
 
U toku su pretresi i hapšenja lica na više lokacija na teritoriji grada Beograda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.
Očevici su ranije danas izjavili za N1 da je policija uhapsila neke osobe na uglu ulica Krunske i Koče kapatena.
 
Na licu mesta su, kako su preneli, bili policija sa fantomkama i forenzika. Pojedini su tvrdili da je bilo i pucnjava, ali kako je nezvanično rečeno za N1, nikakve pucnjave nije bilo, već je policija obavljala "redovne radnje".
  • Zokix

    11.05.2024 07:43
    Odgovor saucesnici
    A od koga ti dobijas reket. Pa sta mislis ako si ti takva svi su.srami se kontrasu.
  • Joca

    10.05.2024 14:55
    Da pojasnim: Pripadnici kriminalne grupe nisu (u)platili reket, pa će ih ovi indijanci sad malo iscimati. Sutra će leći pare i predmet se zataškava.

    Reket se mora platiti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija