Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u deset kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje.
Konkurs za posao u zatvorima u Srbiji
Foto: 021.rs
Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu, dok će KPZ za žene u Požarevcu primiti u stalni radni odnos četiri pripadnika Službe za obezbeđenje, a isto toliko će biti zaposleno i u KPZ za maloletnike u Valjevu i KPZ u Pančevu.
 
Konkurs se odnosi i na prijem tri nova komandira u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, dok će po jedan komandir biti zaposlen u zavodima u Šapcu, Kraljevu i Subotici, a dva u KPZ u Kragujevcu.
Konkurs je objavljen na sajtu Ministarstva pravde (mpravde.gov.rs), portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu "Poslovi".
Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata je 30. maj.
 
Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je skoro 600 komandira u Službi za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine.
  • Грађанин

    15.05.2024 20:14
    Удри га колега, не дај му да бега.
  • Anonymous

    15.05.2024 18:57
    A od uslova potrebno samo da nije tu kada treba i da nista ne zna o onome sto se dogadja , po potrebi da slaze i to sve za 70.000 i kilo parizera kao bonus. Mi smo svedoci dekadencije i ono malo dobrog sto je ostalo u Srbiji. Bila jednom jedna zemlja, slava joj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.