Lav Pajkić državni sekretar u Ministarstvu kulture: "Očekivano i katastrofalno"

Poslanik Pokreta slobodnih građana (PSG) Vladimir Pajić ocenio je danas da je imenovanje Lava Pajkića za državnog sekretara u ministarstvu kulture očekivano i katastrofalno.
Dodao je da ga tu dovodi stranački propagandni staž dokazivan sramoćenjem u emisiji "Kontravizija", koja je služila za obračun sa opozicionim aktivistima, navodi se u saopštenju PSG.
 
Pajić je dodao da je to Pajkićev kredo, te da su to dometi novog ministra Nikole Selakovića.
"Samo obična huškačka propaganda sa primesama radikalsko-klerikalnog populizma koja je oduvek ljudima uništavala živote zarad opstanka na vlasti", naveo je Pajić.
On je istakao da ministarstvo kulture nastavlja da bude "plen radikalnog čopora" i dodao da "dok se ljudima, poput reditelja Gorana Markovića oduzima nacionalna penzija, Pajkić uskače u ministarstvo kulture".
 
Pajić je upozorio na to da ministarstvo kulture očekuju teški i veliki problemi koje, kako tvrdi, ti ljudi neće moći da reše jer su sve to preteške teme za nekog ko dolazi na funkciju sekretara samo po "radikalsko-političkoj liniji".
  • Sabahudin

    23.05.2024 14:10
    Omerović
    Stručnjak, veličina, moralna gromada... Njegova predavanja u Oxfordu su uvek neverovatno posećena, onih 45 knjiga što ih je objavila ova eminentna ustanova uvrštena su među najbolje naslove u stručnoj literaturi. Velika je čast biti rukovođen mudrošću ovog stručnjaka iz domena kulture...
  • anti

    23.05.2024 13:50
    Tipican sns kadar.
  • Rile

    23.05.2024 07:39
    Eeee moja Srbijo.A možda za bolje i nisi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija