Vučić o glasanju o rezoluciji o Srebrenici: Kao da je Vidovdan, videćemo ko su nam lažni prijatelji

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Njujorku da će se danas, prilikom glasanja o rezoluciji o Srebrenici, videti ko su prijatelji, a ko lažni prijatelji Srbije.
On je to sinoć objavio na Instagramu.
 
"Sutra je 23. maj, nije Vidovdan, ali za nas će biti baš kao Vidovdan. Sutra će se sve videti - i ko su nam prijatelji i ko su lažni prijatelji i ko su oni koji nam nikad nisu bili prijatelji", rekao je Vučić u video poruci.
Naveo je da će "biti mnogo licemerja i neistina" i da će "oni koji sve čine protiv Srbije objašnjavati da to čine upravo zbog Srbije jer mnogo bolje razumeju njene interese".
 
"Sutra je za mene najteži dan u političkom smislu otkad sam postao predsednik ili premijer. Za mene je Vidovdan, videću hoću li moći da se suprotstavim najvećima, najmoćnijima, najbahatijima, najbezobzirnijima, od kojih su prethodnih nekoliko dana gotovo svi pobegli ili uzmakli. Uplašili su ih brutalnim pretnjama", kazao je Vučić.
Naveo je da najmoćnije zemlje "Srbiju ne mogu da uplaše" i da "nikada nisu mogli da je uplaše".
 
"Hvala vam na tome što smo im pokazali jednu stvar. Uspeli su da ujedine Srbe koje je teško ujediniti", kazao je Vučić, misleći na odnos prema rezoluciji o Srebrenici.

Komentari 71

  • pogodi ko je

    23.05.2024 18:30
    Mata je sve objasnio. Ne morate dalje komentarisati.
  • Ivan Grozni

    23.05.2024 16:52
    Izdajnik
    Kakav izdajnik i manipulator.jos su usput "opajali" i drzavni budzet
  • Dragisa

    23.05.2024 16:31
    Bh
    Ova rezolucija je tvoje politicko dostignuce vidi se koliki je tvoj ugled i uticaj u svetu pokri se po usima daj ostavku ne unistavaj Srpski narod vise.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija