Građevinskom inspektoru godinu i po dana zatvora zbog rušenja visećeg mosta u Ovčar Banji

Viši sud u Čačku osudio je građevinskog inspektora M. B, zaposlenog u Gradskoj upravi u tom gradu, na godinu i po dana zatvora zbog rušenja visećeg mosta u Ovčar Banji.
On je osuđen zbog teškog dela protiv sigurnosti građana jer inspekcijski nadzor nije obavio u roku od 15 dana, kao i zato što na visećem mostu nije bila istaknuta odluka o zabrani upotrebe.
U obrazloženju presude sudija Saša Mitrović je naveo da je inspektor odgovoran, ali da nije najodgovorniji za rušenje visećeg mosta, a da onima koji nisu optuženi ne može da se sudi.
Na presudu čačanskog Višeg suda odbrana će uložiti žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu.
 
Viseći most u Ovčar Banji kod Čačka srušio se u oktobru 2022. i tom prilikom su poginule dve žene, a deset osoba je povređeno.
 
Most se srušio kada je grupa turista iz Zvornika prelazila preko njega.
  • 9

    23.05.2024 16:29
    A ubistvo iz nehata ?
    Članu tek da se kaže presuda koja će se kao i Jutkina , Simonovićava, Babićeva Ministarskohelikopterske Ražnatovićkina Mitrovićevai ostale zaturiti, ili proći sa nanogicom . I onda NATO ubija . Ovom narodu ne treba NATO , i Hitler je pobio manje nego što učiniše ovi savremeni janjičari u poslednjih 30 godina .
  • /

    23.05.2024 14:36
    /
    a za ubistvo vlasnika menjacnice-dozivotna
  • Pero

    23.05.2024 13:58
    Pa šta?
    Važno je da su gardisti mrtvi ustajali i ubijali se uporno.
    Kao i svi radnici koji domoljubno izgubiše...i koji će tek!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija