Narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša Đorđe Stanković prijavio pretnje policiji

Narodni poslanik i kandidat za gradonačelnika Niša koalicije "Biramo Niš" Đorđe Stanković kazao je da je o pretnjama koje su upućene njemu i njegovoj porodici obavestio policiju u Nišu.
"Rečeno mi je da je u ovakvim situacijama licima koja imaju imunitet određivana policijska zaštita i da će odluku o tome da li ću je dobiti ili ne doneti tužilac", izjavio je Stanković. 
 
On je kazao da je juče dobio pretnje da se sa porodicom iseli iz Niša.
"Ne plašim se za sebe, ali mi je žao što se ljudi oko mene ne osećaju bezbedno. Svakako je svima jasno šta je bio cilj i na koji sve način se vrši pritisak na mene i meni bliske ljude", kazao je Stanković. 
Prema njegovim rečima, bez obzira na odluku tužilaštva, neće se povući i odustati od političke borbe. 
 
"Biram Niš i kada pobedimo i promenimo ovu vlast, neću dozvoliti da ikad iko više bilo kome preti. Želim da živim u normalnom gradu i normalnoj zemlji", rekao je Stanković. 
 
Dodao je da Niš nakon 2. juna "neće biti grad dahija Srpske napredne stranke" već bezbedno i porodično mesto.
  • Slavica

    24.05.2024 08:24
    Nešto ne prepoznajem u čemu je posebno prepoznatljiv u odnosu na ostale iz opozicije , pa da mu neko preti. Verujem čoveku, ali ne bih njega posebno izdvojila kao konkurenciju poziciji, nadam se da je samo jedan marketinški potez i to je bolje nego da mu stvarno neko preti. Uostalom, raznih psihopata i agresivaca ima svuda, moguće je sve , da mu neko preti kao Djordju Stankoviću, a ne kao potencijalnog kandidata.
  • Eon

    24.05.2024 07:40
    Policija nije uvek vredna
    Ako je prijavio, ali sumnjam da će od toga biti neke koriti.
  • Keder

    24.05.2024 00:22
    Jasno kao dan!
    Pod punom krivičnom odgovornošću izjavljujem da Predsednik Opštine Mali Iđoš ( http://maliidos.com/index/page/id/85/lg/sr ), ide po domaćinstvima onih najugroženijih slojeva društva i nudi im nadoknadu od uglavnom 5000 dinara u zamenu za glas za SVM. Dok SNS tim iz iste ooštine zainteresovanima za glas nudi pakete. Hajmo odmotati ovo klupko da vidimo ko čiju vunu prede, jel kako stoje stvari tu se ponajmanje lična vuna prede. Sve nešto što je stiglo od komšije i iz neke "štete".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija