Uhapšena braća Panić na aerodromu u Beogradu, odmah odvedeni u zatvor

Uroš i Miloš Panić uhapšeni su danas na aerodromu u Beogradu, potvrđeno je za Insajder u Višem sudu u Beogradu.
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beorgadu je 8. februara raspisalo je potragu za Urošem Panić i Milošem Panić. 
 
Kako sumnja policija, Uroš Panić u saradnji sa bratom Milošem, Vukom Stankovićem i jednom saradnicom, prešao je na viši nivo kriminala - organizovanje prostitucije, prenosi Insajder.
Biznis su organizovali postavljanjem oglasa u kome, kako su naveli, mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce, po ceni od tri i po do 10.000 dinara.
 
Istovremeno su nudili posao i maserkama, uz dnevnu zaradu od 100 evra. Sve pod pokroviteljstvom salona koji je prijavljen u Agenciji za privredne registre i čiji je vlasnik osumnjičeni Vuk Stanković.
Njih dvojica pobegli su iz Srbije nekoliko sati nakon što je policija započela akciju hapšenja. Nakon bega iz Srbije, na društvenim mrežama osvanuli su njihovi snimci iz zemalja regiona. 
 
Početkom maja, policija u Budvi privela je Uroša Panića zbog neprijavljenog boravka u Budvi. Posle nekoliko sati provedenih u stanici, on je pušten na slobodu. 
 
Podsećamo, Uroš i Miloš Panić su sinovi Petra Panića, prvog telohranitelja Vojislava Šešelja.
 
Za Petra Panića je javnost prvi put čula kada je posle jednog TV duela pretukao advokata Nikolu Barovića, a Šešelj je ceo slučaj objasnio time da se Barović "okliznuo na koru od banane".
 
Protiv Petra Panića, kako su izbrojali mediji, samo do 2018. godine podneto je 13 krivičnih prijava zbog 16 krivičnih dela.
 
Uroš Panić je ranije poznat javnosti po snimcima bahate vožnje automobila koje je objavljivao na društvenim mrežama. U martu prošle godine, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić tvrdio je da su protiv Uroša Panića podnete 84 prijave zbog kršenja bezbednosti saobraćaja.
 
Ni po jednoj prijavi nije završio ni u pritvoru, niti u zatvoru. Čak ni kada je policija oduzela narandžasti lamborgini, iz kojeg je Uroš Panić snimao svoju nasilničku vožnju tokom koje je vređao pripadnike MUP-a i pozivao ih da ga zaustave, "ako smeju".
  • Nino

    24.05.2024 19:45
    Nino
    Predizborno Hapsenje! Ko bezi na Aeorodrom a kao ima poternicu i sl.? Samo onaj ko ima dogovor i pritvod u Hajatu! Eto kumica od 5.6 na slobodi!
  • Kerefeke

    24.05.2024 16:17
    Stigla jos 2 glasa. Posle glasanja nekom iljadarke a nekom sloboda. A mozda sloboda nakon 48 sati pa glasanje.
  • PABLO

    24.05.2024 16:03
    udica
    Još jedan sportski ribolov , UHVATI I PUSTI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija