Prekinuta utakmica u Novom Pazaru: Transparent "Srebrenica genocid", publika bacala stolice na teren

Utakmica poslednjeg kola plej-auta Superlige između Novog Pazara i niškog Radničkog prekinuta je tokom prvog poluvremena zbog skandiranja domaćih navijača i transparenta "Srebrenica genocid".
Nakon što je Ljajić postigao pogodak za domaće u minutu na ogradi istočne tribine okačen je transparent na kojem je pisalo "Srebrnica genocid".
Delegat Radisav Mutavdžić i sudija Jovan Šegrt doneli su odluku da se meč prekine, a domaća publika je zbog toga počela da ubacuje stolice na teren.
U jednom trenutku činilo se da se meč neće nastaviti, ali se situacija smirila i igrači su se vratili iz svlačionica posle prekida koji je trajao 16 minuta.
 
  • srbinpaosmarsa

    25.05.2024 23:15
    E Srbijo jadna li si...jedino gdje imas vlast je bg i nesto Sumadije...drugdje nema drzave Srbije...jadna li je srbijica uz ovakvu vlast..izdajnik do izdajnika..
  • Pogodi ko je

    25.05.2024 10:54
    E Mico, Mico, ti ne poznajes tvoj patriotski MUP? Lako je u Novom Sadu tuci bake i deke sto brane zadnje zelenilo na Sodrosu. U Novom Pazaru mogu da dobiju po onoj stvari vrlo lako. Sledece proslavljanje sa zastavama organizujte u Novom Pazaru, moze?
  • Bane

    25.05.2024 08:43
    @Мићо
    U celosti se slazem sa vasim komentarom. Tek ce Gradjani biti suoceni sa ovim proglasenjem o Genocidu i osetiti posledice toga! Sada jos nisu svesni jer SNS propagandna masinerija radi 24h da ublazi javnost u Srbiji. Pukli smo u svakom smislu i skoro nikada se sastaviti nejcemo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija