Dačić: Ohrabrujuća je današnja slika MUP-a, ali očekujem još mnogo promena

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić ocenio je da je današnje stanje u Ministarstvu unutrašnjih poslova više nego ohrabrujuće, ali da očekuje još mnogo promena u organizaciji i modernizaciji.
Dačić: Ohrabrujuća je današnja slika MUP-a, ali očekujem još mnogo promena
Foto: 021.rs
"Još mnogo posla je pred nama, jer bezbednosti za građane nikad nije dovoljno, tako da očekujem još mnogo promena u organizaciji i modernizaciji MUP-a u narednom periodu", rekao je Dačić u intervjuu za današnju Politiku.
Prema njegovim rečima, razvija se tehnologija, menjaju se načini na koje kriminal deluje, pa je MUP pod stalnim imperativom da napreduje i da se unapređuje.
Dodao je da je MUP ogroman sistem koji je zakonski uređen na najsavremeniji način, kao i da je to jedan od najbolje unapređenih državnih sistema.
 
"Imam dobru sliku o tome gde je danas naš MUP, naša policija i ta slika je više nego ohrabrujuća", kazao je Dačić.
  • A

    25.05.2024 19:15
    A
    Miša banana i koferče...Crni Dačiću
  • Oki

    25.05.2024 15:30
    Šta
    Ohrabrujuće ministre da su šefovi sebi nabili plate za 50%veće,da je vozni park u haosu da se izmišljaju neke norme,da su policajci postali pisari, da se šefovi ponašaju kao nedodirljivi da ono malo veterana PJP koji su sve prošli ponižavaju umesto da su dobili zasluženu penziju , sramota ministre
  • Kako za koga

    25.05.2024 10:47
    Ohrabrujuca za bosa i clanove mafije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija