VIDEO: Devojka sa probnom vozačkom kod Požege vozila 70 km/h brže od dozvoljenog

Saobraćajna policija je presretačem na državnom putu Požega - Užice zaustavila osamnaestogodišnju devojku koja je upravljala automobilom marke "reno" brzinom od 116,7 kilometara na sat.
VIDEO: Devojka sa probnom vozačkom kod Požege vozila 70 km/h brže od dozvoljenog
Foto: 021.rs
To je radila na delu puta gde je za vozače sa probnom vozačkom dozvolom ograničenje brzine kretanja 45 kilometara na sat. 
 
Prilikom kontrole je utvrđeno da vozilo nije bilo označeno posebnom oznakom "P" za vozače sa probnom vozačkom dozvolom. 
Protiv osmanaestogodišnje devojke je podneta odgovarajuća prekršajna prijava.
 
 
Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da je u prethodnom periodu u saobraćajnim nesrećama nastradao veliki broj mladih osoba, uključujući dve osobe koje su upravljale vozilima sa probnom vozačkom dozvolom.
"S obzirom da se bliži vreme maturskih proslava, apelujemo na mlade vozače da budu odgovorni, poštuju saobraćajne propise i ne dozvole da jedan trenutak nepažnje zauvek promeni njihov život i živote njihovih porodica", kažu u MUP-u.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija