Brat potpredsednika Vlade FBiH pretučen nasmrt u dečijem parku u Beogradu

Đorđe Mijatović (40), brat potpredsednika Vlade FBiH i ministra razvoja i preduzetništva Vojina Mijatovića, ubijen je juče u Beogradu.
Brat potpredsednika Vlade FBiH pretučen nasmrt u dečijem parku u Beogradu
Foto: 021.rs
To je potvrđeno za banjalučki ATV. 
 
Mijatović je preminuo nakon što su ga pretukli huligani u dečijem parku na Voždovcu.
Prema nezvaničnim saznanjima Telegrafa, pretukla su ga dvojica mladića koji su pobegli i za kojima policija traga.
 
O slučaju je obavešteno Više javno tužilaštvo koje je naredilo obdukciju.
Kako Telegraf saznaje, Mijatovićev sin juče se požalio ocu da su ga mladići maltretirali u parku. Mijatović je zatim otišao do njih, i nakon kraće rasprave, mladići su ga napali i pretukli.
 
On je u teškom stanju primljen u bolnicu gde je podlegao zadobijenim povredama.
 
Podsetimo, mediji u BiH prethodno su preneli da je Mijatovićev brat ubijen juče na Karaburmi, ali je reč o drugom incidentu.
  • Apricus

    29.05.2024 21:54
    Bezdušno
    Strašno je ovde još jedno ubistvo nevine osobe od strane maloletnika. Prošlo je godinu dana od masovnih ubistava u Ribnikaru i Maloj Duboni. I šta se promenilo. Ništa, postalo je još gore jer nikakve prave mere nisu preduzete protiv izraženog nasilja u društvu. Posebno kod onih mlađih od 18 i 30 godina. A zašto je to tako? Pa to znamo svi iako se mnogi prave da to ne vide. Amoralna vlast je korumpirala i sve druge institucije, najviše tužilaštvo, sudstvo i policiju. Rezultati te katastrofalne vladavine su vidljivi na svakom koraku.

    Sada je ministar MUP-a Ivica Dačić, čovek koji nema ni stručne ni moralne kvalitete da bi vodio tako važno ministarstvo. Ali jedna osobina mu posebno nedostaje a to je humanost što je pokazao u slučaju ovog ubistva. Kada je na TV prvi put komentarisao u vezi ovog gnusnog ubistva nije pokazao ni trunka elementarne ljudskosti, kao da život tog mladog čoveka ne znači doslovno ništa. Kao da on nije nečiji sin, otac, suprug, brat ili prijatelj. Naprotiv, pričao je o tome toliko nonšalantno kao da komentariše Evroviziju, čak je izneo i nekoliko laži. Nije bilo reči saučešća porodici i svega ostalog što bi bilo normalno kada se tako nešto strašno dogodi. Toliko bezobzirno i neljudski.

    Nažalost, kada u svim sferama društva imamo kakistokratiju (vladavinu najgorih) onda se tako nešto uvek može očekivati. Dok se to ne izmeni takvi slučajevi i ponašanje će biti sve češći a narod će da se osvesti tek kad bude kasno za bilo kakve dubinske promene u društvu.
  • 1

    29.05.2024 11:18
    Trazili ste : četničko-radikalsku vlast i cetnicki orijentisan narod - ,,TO JE TO "
  • BIMA

    27.05.2024 21:48
    Paklena
    pomorandža

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Doktor Milić: U Medijani prvo racionalizacija

Doktor Dragan Milić rekao je da će prvi potez nove vlasti u niškoj opštini Medijana biti racionalizacija i ukidanje radnih mesta koja su služila samo za zapošljavanje partijskih kadrova.

RECITE NAM: Da li vam je potreban odmor?

Dolazi vreme godišnjih odmora i sve smo nestrpljiviji da konačno predahnemo. Međutim, postoje situacije u kojima je premor toliki da ne možemo da ustanemo iz kreveta.