Vučić: Sledi period teži nego u Drugom svetskom ratu, moramo nabaviti hranu i lekove

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se u narednih pet meseci rešavati krupne svetske teme, te da sve mora da bude jasno do 5. novembra, kada su izbori u SAD.
Kako je rekao Vučić, on veruje da sledi period teži nego u Drugom svetskom ratu.
U naredne tri nedelje kaže, za Srbiju će, osim izložbe Ekspo i razvoja zemlje, najvažnije biti tri teme: nabavka hrane, lekova i dalji razvoj veštačke inteligencije.
On je na televiziji Hepi ponovio da će on lično ispaštati zbog svog nastupa u Ujedinjenim nacijama, kada je donošena Rezolucija o Srebrenici.
 
"Mnogo para je uloženo protiv mene i da se promeni vlast, ali to neće ići tako jednostavno. Visoku cenu ću za to platiti, ali to nije važno, ovo je pitanje zemlje, da li ćemo uspeti da se sačuvamo", rekao je Vučić.

Komentari 210

  • Zoran

    08.06.2024 19:06
    Dečak, vuk i selo
    Situacija u svetu jeste takva kakva jeste... Napeta... Da nas već godinama laže..istina..laže. . ..ono što me brine jeste da nam se ne desi priča o dečaku koji često lažno alarmirao selo da je vuk došao.. dok jednom stvarno nije došao a selo se nije diglo na noge zbog prethodnih lažnih uzbuna...
  • joki

    31.05.2024 17:28
    Već je 12 godina teži period nego tokom drugog svetskog rata
  • boger

    31.05.2024 01:47
    Relax
    Klopa i lekovi će se dostavljati letećim taksijima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.