Stefanović: Grčić i Čučković tretiraju Obrenovac kao svoj feudalni posed, EPS kao porodično nasleđe

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović poručio je danas da funkcioneri Srpske napredne stranke Milorad Grčić i Miroslav Čučković tretiraju Obrenovac kao svoj feudalni posed.
Stefanović: Grčić i Čučković tretiraju Obrenovac kao svoj feudalni posed, EPS kao porodično nasleđe
Foto: 021.rs
Dodao je da Elektroprivredu Srbije (EPS) tretiraju kao porodično nasleđe koje su oteli.
"Obrenovčani treba da znaju da će Srbija i Beograd biti slobodni od njihovih ucena i pritisaka, od pljačke, korupcije i nasilja i da je zato potrebno da ukinemo privremene i povremene poslove i da se svi zaposle za stalno, kao i da Obrenovac živi i razvija se bez divlje gradnje i lopovluka naprednjaka", rekao je Stefanović.
Potpredsednik SSP Dušan Nikezić ocenio je da ulaganje u nove rudnike uglja, koje je ministarka rudarstva Dubravka Đedović Handanović danas najavila, kasne osam godina, pošto je eksploatacija kvalitetnijeg uglja sa novog kopa u Radljevu trebalo da počne još 2018, navodi se u saopštenju.
 
Proizvodnja iz novog bloka u TE Kostolac kasni pet godina, a sistemi za odsumporavanje u TENT i Kostolcu 10 godina, naglasio je Nikezić i ukazao da nikada ne bi došlo do poslovnog i finansijskog kolapsa EPS da je to sprovedeno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.