Sahranio svog oca u dvorištu pre osam godina i sve vreme podizao njegovu penziju

D. D. prijavio je danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu da je tokom 2016. godine sam sahranio svog oca u kući, koji je umro prirodnom smrću, kao i da nikome to nije prijavio.
Sahranio svog oca u dvorištu pre osam godina i sve vreme podizao njegovu penziju
Foto: 021.rs
Tako je mogao sve vreme da podiže očevu penziju, za koju je imao ovlašćenje od ranije.
 
Osumnjičeni je na saslušanju u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela prevara, saopšteno je iz Tužilaštva.
Nakon ove prijave javni tužilac u saradnji sa policijskim službenicima UKP i drugim nadležnim službama obavio je uviđaj lica mesta.
Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu najavilo je da će preduzeti sve mere iz svoje nadležnosti u cilju prikupljanja dokaza o postojanju krivičnog dela.
 
Uviđaju je prisustvovao i tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je naložio ekshumaciju posmrtnih ostataka i obdukciju sa toksikologijom.
  • Z

    29.05.2024 08:10
    Z
    A koliko Drzava otme coveku za jedan radni vek...treba mu isplacivati do treceg kolena!
  • B

    29.05.2024 07:20
    Nisam ni iznenađen
    Uskoro će ljudi zakopavati u dvorištu jer nemaju da plate Lisju. A penzija pride...kvadrat na groblju skuplji nego u Bgu na vodi...
  • Ludovički

    29.05.2024 07:08
    Spretan
    Zreo za ministra finansija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.