Milićević: Vučić je kao kralj Dragutin, imamo crkvu stariju od Amerike i većine država EU

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević izjavio je u Arilju da bi građani trebalo da budu zahvalni predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću isto kao kralju Dragutinu.
Kako dodaje, kralj Dragutin je pre osam vekova podigao u toj opštini crkvu posvećenu Svetom Ahiliju.
 
"Kao što kralju Dragutinu dugujemo zahvalnost za ovaj prelepi hram, tako danas veliku zahvalnost dugujemo našem predsedniku Aleksandru Vučiću zbog svega što čini u odbrani naših državnih i nacionalnih interesa", izjavio je Milićević na proslavi Dana opštine Arilje, saopšteno je iz njegovog kabineta.
Milićević je poručio građanima Arilja da mogu da budu ponosni na svoje poreklo s obzirom na to da u svom mestu imaju crkvu koja je "starija od Amerike, ali i od većine zemalja članica današnje Evropske unije".
"Svi mi Srbi, pripadnici smo jednog ponosnog i slobodarskog naroda i građani jedne od retkih slobodnih i suverenih zemalja u današnjoj Evropi", istakao je Milićević.
 
Ministar se saglasio sa predsednikom Opštine Predragom Maslarom koji je istakao u govoru da Srbi nisu genocidan narod.
 
"Nikakve sramne rezolucije izglasane pod stravičnim pritiskom zapadnih sila neće na nas staviti žig zločinaca, niti će ugušiti naš slobodarski i državotvorni duh", poručio je ministar. 
  • mns

    29.05.2024 08:05
    to treba
    da se zna...
  • E

    29.05.2024 07:56
    E
    E ljudskim lupetanjima nikad kraja,ovaj se za sve pare izlupetao!
  • raja pokorna

    29.05.2024 07:10
    Uzalud crkva stara hiljadu godina kada smo ostali neprosvećena masa. Sami sveštenici priznaju da su Srbi u osnovi paganski a ja bih dodao i primitivan narod. Čujte vi njega, Vučić je car Dušan, sveti Sava, Nikola Tesla i Novak Đoković u jednom. Može li se pasti niže od ovakvih izjava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.