FOTO, VIDEO Sudar autobusa i automobila kod Mladenovca: Jedna osoba poginula, 39 povređenih

Jedna osoba je poginula, a 39 osoba je povređeno u sudaru automobila i autobusa koji se u 5.40 časova dogodio kod Malog Požarevca.
Na prilaznom putu koji od Mladenovca vodi ka auto-putu i petlji Mali Požarevac u udesu je poginuo  vozač putničkog vozila, u sudaru u kome su učestvovali autobus na prigradskoj liniji 493 i putnički automobil.
 
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar posetio je povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Malog Požarevca. Lončar je izjavio da su četiri osobe teže povređene.
 
"Primljeno je 39 osoba, njih četvoro ima ozbiljne povrede. Četvoro će sigurno biti zadržani, a za ostale ćemo znati nakon dijagnostike koja je u toku", rekao je ministar zdravlja medijima.
Uklonjen je automobil koji je učestvovao u saobraćajnoj nesreći. U toku je raščišćavanje terena i uklanjanje autobusa.
Saobraćaj je i dalje u zastoju, a formirane su kilometarske kolone.
 
 
Očekuje se da se saobraćaj reguliše do 10 časova.
 
  • Gimme Shelter

    29.05.2024 11:13
    Močvara
    Vozio sam se autobusom sa aerodruma Bangkok-Pataya,relacija od 150km,autobusom sa klima uredjajem,tv video programom,sa stjuerdesom u autobusu,toaletom,busu sa cistim staklima,cistim podom,okupanim obrijanim vozačem u radnoj uniformi,platio sam za voznju 2,5 dolara(oko 260 dinara) i autobus nije krenuo dok svi putnici nisu bili vezani sigurnosnim pojasevima,i tek kada je stjuerdesa pregledala da li su svi vezani,vozač je krenuo,nije preticao,luovao,nije pričao mobilnim,zevao okolo i raspravljao o politici sa putnicima,vec nas je dovezao,ustao i svakome se nasmejan zahvalio što smo se vozili sa njim i pozeleo nam srećan put.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.