Šapić: Bitno da Beograd ima srpskog gradonačelnika

Kandidat vlasti za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da će, ako posle izbora ponovo bude na tom mestu, biti srpski gradonačelnik srpske prestonice.
Kako je dodao, ako nekom smeta, neka ne glasa za njega, poručivši i da niko neće biti diskriminisan.
On je, u intervjuu za današnji list Politika, rekao da je "ne samo u ovim teškim vremenima, nego u svim vremenima bitno da Beograd ima srpskog gradonačelnika i srpsku vlast koja je spremna da zastupa, pre svega, srpske nacionalne interese ili će se sakrivati iza nekog nevladinog sektora i ugrožavati jasno definisanu nacionalnu politiku".
"Ukoliko nekome smeta, a vidim da mnogim mojim protivkandidatima smeta kada kažem da ću, ako budem ponovo gradonačelnik, kao i do sada biti srpski gradonačelnik, srpske prestonice Beograda i da kome to ne odgovara, neka za mene slobodno ne glasa", rekao je Šapić, prvi na listi "Aleksandar Vučić - Beograd sutra".
 
"Biti srpski gradonačelnik na znači da će biti diskriminisan bilo ko u našem gradu, to nikada, Beograd je poznat kao kosmopolitski grad. Međutim, to ne znači da ćemo se stideti da kažemo ko smo i šta smo da se neko ne bi uvredio i da ćemo jasno zastupati i braniti interes srpskog naroda i svih građana koji u našem gradu žive", rekao je Šapić.
  • Србољуб

    29.05.2024 22:19
    Браво г Шапићу ! И мени је српство на првом месту. И српски симболи. Прича се да ви имате српски кревет са српским грбом на јастуку. Да се покривате српском заставом и успављујете уз српску химну. И да сањате српски сан - да сте на правој страни историје. Док вас не пробуди српско сунце.
    ГЛАСАМ ЗА ВАС !
  • Pišta

    29.05.2024 21:38
    Znači ja ne mogu?
  • Imre

    29.05.2024 15:24
    Koje lupetanje majko mila.Gangula ne zna gde udara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.