PIO fond: Ne, penzionerima neće biti podeljeno po 6.000 dinara, to je lažna informacija

PIO fond saopštio je da nije tačna informacija, koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama, da će penzionerima biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.
PIO fond: Ne, penzionerima neće biti podeljeno po 6.000 dinara, to je lažna informacija
Foto: Pixabay
"Očigledno je u pitanju lažna i zlonamerna informacija, kreirana na profilu koji nije zvaničan profil Republičkog fonda PIO, s ciljem da dovede građane u zabludu i nanese štetu reputaciji Fonda PIO", navedeno je u saopštenju.
Iz Fonda PIO zato mole građane da prihvataju isključivo informacije koje dobiju preko zvaničnih profila i kanala komunikacije tog Fonda.
"I ovaj lažni profil, kao i ostale koji plasiraju izmišljene i zlonamerne informacije, prijavljivaćemo nadležnim organima, radi zaštite interesa korisnika i integriteta Fonda PIO", navedeno je u saopštenju.
  • Nada

    30.05.2024 15:01
    Pa šta onda rade dva postavljena štanda sa oznakom PIO FOND u holu Doma kulture u Beočinu. Možda obrazuju penzionere ili im pevaju ili šta?
  • Veternik

    30.05.2024 14:29
    Šteta... Onda u inat ne glasam za vas!
  • Zeze

    30.05.2024 13:19
    Vucicu
    Odmah da si objavio stanje pio fonda jel to nije tvoja prcija da mi znamo pre izbora gde smo i sta smo nemoj da sutra kazes nema tu para opljackao milosevic nemoj se zajebavati sa nama penzionerima nismo mi pljackali srbiju i prodavali kinezima arapima i svabama jeli ti jasno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.