Tri sumnjive smrti u Kragujevcu, naložena obdukcija

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu zatražilo je obdukciju tela tri osobe čija je smrt sumnjiva.
Tri sumnjive smrti u Kragujevcu, naložena obdukcija
Foto: 021.rs
Protekle večeri oko 19.30 časova dežurni tužilac je obavešten da je u stanu u Ulici Crvene zastave pronađeno bezivotno telo K. M. (84), a u istom stanu je pronađen i njen sin K.S. (65),  koga je Hitna pomoć, nakon reanimacije prevezla u Univerzitetsko klinički centar (UKC), gde je ubrzo preminuo.
Nepun sat kasnije, dežurni javni tužilac je obavešten da je policija izašla na lice mesta u Ulici Kralja Milana, nakon što je nepoznato lice telefonom zatražilo pomoć policije.
Policija je u porodičnoj kući na toj adresi zatekla telo muškarca V.P. (56), a u kući su se nalazili njegovi roditelji i brat.
 
Tužilaštvo je naredilo obdukciju sva tri tela i naložilo prikupljanje obaveštenja i dokaza radi utvrđivanja okolnosti pod kojima su te osobe preminule. 
  • zztop

    30.05.2024 20:07
    Ovo postalo ko u gazi ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.