Bivši predsednik SANU-a: U nedelju ću biti na svom biračkom mestu

Akademik Vladimir Kostić rekao je da će u nedelju, 2. juna izaći na izbore.
Bivši predsednik SANU-a: U nedelju ću biti na svom biračkom mestu
Foto: Medija centar Beograd
Kako prenosi Vreme, akademik je začuđen izjavama sudije Miodraga Majića o izborima 2. juna, te je rekao da "izborni uslovi nisu pošteni i da utoliko više borba onih koji se pod tim uslovima bore, imaju njegovo poštovanje".
"Začuđen sam izjavama sudije Majića koje ne predstavljaju stav Proglasa, a i u izvesnoj meri su suprotne našem dogovoru unutar Proglasa. Što se mene tiče, ja ću u nedelju biti na svom biračkom mestu", poručio je Kostić.
Sudija Majić, jedan od osnivača ProGlas-a je u intervju za NIN izlazak na izbore u aktuelnim okolnostima slikovito opisao:
 
"To je kao da lepite tapete, a pucaju vam cevi po zidovima. Možete da ih lepite, kao nema veze, ne mogu ja da čekam da se poprave cevi u zgradi a ružne mi tapete. Ali da to ne bi bilo uzaludno, morate da zasučete rukave i rešite ono što je osnovno", naveo je on.
 
Majić je poručio da od izbora 2. juna ne očekuje ništa, ali je uveren "da ćemo 3. juna biti nešto pametniji nego što smo danas".
  • NN

    31.05.2024 21:57
    politika
    Pa, bivši predsednik SANU se nije baš proslavio svojim političkim izjavama. Zašto on misli da je tako važan da mora publiku da obaveštava da će biti na svom biračkom mestu. Stvarno smo izbuđeni zbog ove vesti, nadamo se da ćemo videti i taj svečani trenutak ubacivanja listića u kutiju! I da se neće slučajno desiti da ga ne uslikaju u tom istorijskom trenutku!
  • Milan

    31.05.2024 07:10
    Katastrofa
    Kralj nam bio jako loš čovek. Tito ga lako pobedio jer je bio dobar lažov. Sloba kreten komunjarski, Toma ravnogorski pokazao se kao lopov.....i šta sad? Narode, shvati: niste ovce pa da vam treba vođa. Nama treba sistem a ne ovan predvodnik.
  • Koja

    31.05.2024 05:13
    Sudija
    Majić stvarno misli da je Albert Ajnštajn a on čovek običan !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.