Pojačana kontrola saobraćaja tokom praznika

Saobraćajna policija najavila je pojačanu kontrolu saobraćaja za prvomajske praznike, a ovoga puta uz presretače će koristiti i helikoptere.

Saobraćajna policija najavila je pojačanu kontrolu saobraćaja za prvomajske praznike, a ovoga puta uz presretače će koristiti i helikoptere.

Prema statistici za Prvi maj na drumovima bude više žrtava nego u vreme ostalih praznika. Stručnjaci kažu da se to dešava jer vozači po lepom vremenu brže voze, što uz gotovo obavezno piće na prvomajskom uranku često dovede do tragičnih posledice.

Saobraćajna policija najavljuje da će tokom praznika biti na svim regionalnim i magistalnim putevima. Prekršaji koji se, kako pokazuje statistika, najčešće ponavljaju jesu prekoračenje brzine, a sledi  vožnja pod dejstvom alkohola. Slaviša Matić iz MUP-a Srbije apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne konzumiraju alkohol i upozorava da će saobraćajna policija biti na svim mestima gde je slavlje.

Broj poginulih na putevima u Srbiji od početka godine je manji 50 odsto nego prošle godine.

  • mrva

    29.04.2012 20:26
    Helikopterima ce da bacaju saobracajce-padobrance, za efikasniji efekat iznenadjenja! Pa ocekujte da vam se pred haubom stvori plavi stakor sa vec pripremljenom uplatnicom za prekrsaj - treba samo da potpisete i mozete dalje..!

    ps. danas sam bio izuzetno koristan gradjanin- ucesnik u saobracaju - dodao sam ojadjenom budzetu 5000 din!
  • S O Sa

    29.04.2012 09:55
    Pijani vozači...
    Pošto pijani ne smeju da voze redovnim putrem,oni se iživljavaju nasipom111 znači,da bi dobro bilo da policija prošeta i nasipom,a ne samo glavnim putem!!! Noć,pošto sada ima i osvetlenje,voze se divljačke vožnje svim mogućim motorni vozilima,pa čak i dećca od 10.god voze motore!!! Toliko tek,da malo obrate pažnju,a možda i uzmu više para nego na glavnom putu!!!
  • boco

    29.04.2012 07:56
    ne idem
    Zbog uzvi priliskom odlaska i povratka u Novi sad, za prvi maj retko negde idemo preko dunava, jer je to haos pri povratku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija