Dačić: Tadić i Nikolić su evrofanatici, ja sam nacionalista

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će početi razgovore o novoj vladi sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ako se pokaže da je nemoguće doći do parlamentarne većine sa Demokratskom strankom (DS).

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić izjavio je danas da će početi razgovore o novoj vladi sa Srpskom naprednom strankom (SNS), ako se pokaže da je nemoguće doći do parlamentarne većine sa Demokratskom strankom (DS).

Dačić je novinarima rekao da više "ne postoji priča da podrškom (lideru DS Borisu) Tadiću podržavate proevropsku vladu", jer je očigledno da je i Tomislav Nikolić prihvatljiv za EU i medjunarodnu zajednicu. Predsednik SPS-a je kazao da se od njega očekuje da podrži Tadića kao proevropsku varijantu, dok iz međunarodne zajednice podržavaju Nikolića, i dodao: "Ovo je jedan lud svet".

"Nikolića telefonom zove državna sekretarka SAD Hilari Klinton, a evropski komesar za proširenje Štefan File mu dolazi na inauguraciju", rekao je Dačić i dodao da su Tadić i Nikolić "evrofanatici", a da je on veći nacionalista od obojice.

Govoreći o telefonskom pozivu Hilari Klinton predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, Dačić je kazao: "Ispada da se pamte samo oni koji obavljaju visoke funkcije" i da bi mu se zbog toga možda isplatilo da bude "premijer u drugoj kombinaciji". "Ja kada odem u Ameriku teško mogu da se sretnem sa nekim od ministara, a Nikolića zove državni sekretar SAD", rekao je lider socijalista.

  • mrva

    13.06.2012 10:16
    Jao kako je sad pa nikolic evrofanatik, do juce je bio evrohobik! A ovaj mali slobica, prezivljava sve kao HIV, jadan ne zove ga Hilari, pa sta bi da se napijes sa njom pa da joj dovedes cecu da joj peva.. jooojj srbijo, kada te cobani vode...
  • 13.06.2012 08:14
    treba nam CHE
    Vreme je za revoluciju! ali pravu! ne one pokusaje 5.oktobra....vreme je da se zlo ISKORENI ! svo zlo koje se nagomilalo na grbace ovog jadnog naroda koji to nije zasluzio! i da se dovedu totalno novi ljudi koji nikada do sada nisu bili u politickoj prici !!
  • Фића

    13.06.2012 06:50
    Ти си комуњара, к о м у њ а р а ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija