Za deset dana rezultati analize gasa

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović najavila je danas da će se za sedam do deset dana znati šta je uzrok povećanih decembarskih računa za gas.
Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović najavila je danas da će se za sedam do deset dana znati šta je uzrok povećanih decembarskih računa za gas.

Ona je rekla da je na zahtev Ministarstva energetike formirana komisija koja ispituje problem uvećanih decembarskih računa i da se sada prikupljaju dodatni podaci o kvalitetu gasa. "Profesori se time bave i oni su rekli da ako je došlo do povećanja količine domaćeg gasa u strukturi isporučenog gasa, to može da izazove problem", objasnila je Mihajlovićeva.

Ona je rekla da treba sačekati konkretne rezultate ispitivanja kvaliteta gasa koji će biti poznati za sedam do deset dana.

Ministarka je rekla da će sutra razgovarati s građanima u Novom Sadu. "Tamo ću razgovarati sa Udruženjem Prosperitet koje je organizovalo proteste. U svakom slučaju, mora da se zna da li je sve urađeno kako treba ili je bilo nekih problema", rekla je ministarka.

Oko 400 korisnika gasa protestovalo je 26. januara ispred zgrade NIS-a u Novom Sadu izražavajući nezadovoljstvo zbog povećanih računa za gas.

  • 31.01.2014 19:19
    zlica
    Zaboravio sam da pitam bilo koga.dali su odneli uzorak iz decembra2013god ili iz januara 2014god.
  • zlica

    31.01.2014 18:57
    lopovi
    Zakljucno sa 31 1 2014 god.potrosio sam202 kubika gasa dok sam u decembru 2013god potrosio 313 kubika.Struju za januar 2014god 213 kilovata a u decembru 2013god278kilovata.potrosaci u kuci nisu se menjali.Zakljucak kradja kradja i samo kradja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.