Ranjeni mladić u pucnjavi u Laze Telečkog i dalje životno ugrožen

Tridesetvogodišnji muškarac, koji je noćas upucan u kafiću u ulici Laze Telečkog, još uvek je životno ugrožen, ali u stabilnom stanju, potvrđeno je u Kliničkom centru Vojvodine.
Tridesetvogodišnji muškarac, koji je noćas upucan u kafiću u ulici Laze Telečkog, još uvek je životno ugrožen, ali u stabilnom stanju, potvrđeno je u Kliničkom centru Vojvodine.

U Ulici Laze Telečkog u bifeu "Bircus" noćas je oko 2.30h hicem iz vatrenog oružja ranjen K.D iz Futoga. Hitna pomoć je ubrzo stigla na mesto incidenta i momka prevezla na odeljenje reanimacije Urgentnog centra.

Mladića je metak je pogodio u predelu kuka, saopštila je policija. K.D. je u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život. Prema saznanjima 021, mladić je od ranije poznat policiji.

Inače, bife "Bircus" je registrovan kao noćni klub sa radnim vremenom od 22h do tri ujutro i u njemu se puštaju narodnjaci.

U ovoj ulici u strogom centru Novog Sada smešteni su kafići i noćni klubovi, a poslednji veći incident se dogodio u oktobru kada je u Tapas baru iz nehata ubijen policajac Aleksandar Simić (31).

  • 06.08.2014 11:35
    @sandra
    Koliko ja vidim, njegov komentar nije ništa manje pismen od tvog, a sigurno je pismeniji od 'drugara'. A i da je samo srednju završio, vredniji je poštovanja od dilera i probisveta i njihovih 'drugara'.
  • sandra

    06.08.2014 09:41
    @Goran
    Ala si ti recit, svaka cast. Mora biti da si zavrsio bar srednju skolu i procitao mnogo knjiga.
  • sandra

    06.08.2014 09:38
    S' duznim postovanjem,...seljacizam. Nadam se da ce se momak, inace poznat policiji odavno, brzo oporaviti i da niko nevin nece stradati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija