Pretplata na fiksni telefon poskupela za 30%

Telekom Srbija od ovog meseca povećao je mesečnu pretplata za fiksnu telefoniju sa dosadašnjih 516 na 659 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zamenjeno je tarifiranjem poziva po minutu.
Telekom Srbija od ovog meseca povećao je mesečnu pretplata za fiksnu telefoniju sa dosadašnjih 516 na 659 dinara, a ranije impulsno tarifiranje zamenjeno je tarifiranjem poziva po minutu.

U mesečnu pretplatu je uključeno 150 besplatnih minuta za razgovore ka svim korisnicima fiksne telefonije u domaćem saobraćaju.

Umesto mesne i međumesne tarife, kao i tarifa za slabiji i jači saobraćaj, celokupna mreža fiksne telefonije predstavljaće jedinstvenu nacionalnu zonu i pozivi ka fiksnim telefonima u Srbiji, bez obzira na pozivni broj, tarifiraće se po jedinstvenoj ceni od 1,2 dinara sa PDV-om po minutu razgovora tokom celog dana. Telekom Srbija inače nudi objedinjene pakete usluga fiksne i mobilne telefonije, interneta i IPTV-a, kroz takozvane BOX pakete, koje korisnici biraju u skladu sa svojim potrebama i za njih dobijaju jedinstveni mesečni račun.

Svi aktuelni i budući korisnici Box paketa imaće dodatnu pogodnost da sa fiksnog telefona neograničeno i besplatno razgovaraju sa svim pretplatnicima fiksne telefonije Telekoma Srbija, odnosno sa više od 2,5 miliona domaćinstava u Srbiji, dok će svi oni koji u okviru BOX-a koriste uslugu pristupa internetu dobiti novu, veću brzinu do 10 megabita u sekundi, navedeno je u saopštenju.

  • Svedok saradnik

    01.08.2014 21:46
    Mobilni je jeftiniji
    Ko još koristi fiksni, pa i moja baba ima mobilni!
  • 01.08.2014 18:42
    Nema vise za dzaba.
  • @Dokle.....

    01.08.2014 18:27
    mmda
    Bez uvrede, ali cudi me kako si s takvim znanjem pravopisa i stigla do penzije...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.