Bačka Topola: Kilometar Krivaje bez mulja

Trenutno nema opasnosti od poplava na području opštine Bačka Topola i Mali Iđoš.
Vršilac dužnosti direktora Vodoprivrednog preduzeća DTD "Krivaja" Imre Halgato, izjavio je da su obilnije zimske padavine napunile akumulacije, ali da se višak u Bačkoj Topoli ispušta usporeno, s obzirom na to da su nizvodno u gradu u toku radovi na izmuljavanju rečice Krivaje.
 
U Bačkoj Topoli u Krivajskoj ulici, gde se obavlja izmuljavanje korita Krivaje, uspelo se u nalaženju rešenja za ulazak mašina u privatne posede, pa se očekuje da će posao biti uspešno urađen. Mulj će sa ovog područja biti otpremljen kada se prosuši i bude pogodan za transport.
 
Radovi na izmuljavanju su ranije završeni na potezu između pešačkog mosta u Nušićevoj ulici i Ulici Heroja Pinkija, dok se prošle nedelje radilo od pešačkog mosta do periferije grada. Ovog puta biće pročišćeno nešto više od jednog kilometra korita Krivaje u Bačkoj Topoli.
 
Autor: Dnevnik

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".