Zrenjanin: Za fudbalske klubove 14,7 miliona dinara

Grad Zrenjanin sufinansiraće u 2016. godini rad 30 fudbalskih klubova sa teritorije tog grada, kao i Fudbalskog saveza grada Zrenjanina sa 14,7 miliona dinara.
Ugovore o finansiranju sa predstavnicima svih fudbalskih klubova potpisao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, koji je naglasio da je ovogodišnji budžet za oblast sporta formiran u skladu s mogućnostima, ali da fudbalskim klubovima nisu umanjivana sredstva u odnosu na prethodnu godinu.
 
Kako je naveo, ta sredstva biće pretežno korišćena za izmirenje obaveza prema fudbalskom savezu, sudijama, službenim licima i za lekarske preglede igrača.
 
Predlog rešenja o raspodeli sredstava za sufinansiranje sportskih organizacija sačinila je Radna grupa za pripremu predloga akta iz oblasti sporta i za praćenje sportskih aktivnosti na teritoriji grada, a na osnovu kriterijuma predviđenih Pravilnikom o raspodeli sredstava za programske aktivnosti iz oblasti sporta.
 
Autor: Beta
  • Nenad

    16.03.2016 13:39
    Hajte novinari, istražite još malo tu priču. Vrlo je zanimljivo koja sve sportska udruženja su dobila sredstva grada, kao i koja nisu.
  • Denis

    16.03.2016 12:33
    Prioritet infrastruktura
    Milione fudbalskim klubovima daje grad koji nema rešeno pitanje snabdevanja pitkom vodom!?! Zar ne treba prvo izgraditi infrastrukturu, zatim podići industriju za zapošljavanje i razvoj grada pa tek onda misliti na sport?
  • micko

    15.03.2016 23:50
    a koliko sredstava ce ti isti klubov morati vratiti pojedincu koji im ih je dao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.