Maja Gojković nosilac SNS liste na pokrajinskim izborima

Potpredsednik Srpske napredne stranke Igor Mirović izjavio je danas da očekuje da će Srpska napredna stranka pobediti i na izborima za Skupštinu AP Vojvodine navodeći da će prva na listi SNS-a za pokrajinske izbore biti članica Predsedništva te stranke Maja Gojković.

Mirović je komentarišući raspisivanje pokrajinskih izbora za 24. april, rekao da u Srpskoj naprednoj stranci očekuju da građani na izborima 24. aprila podrže one rezultate koje je ta stranka predvođena Aleksandrom Vučićem postigla od 2012. godine, a posebno od 2014. od kada je Vučić preuzeo rukovođenje vladom Republike Srbije.

"Vlada je ostvarila veoma konkretne rezultate u oblasti stabilizacije javnih finansija, u oblasti dovođenja investitora, pozicioniranja Srbije kao stabilne, moderne i uređene države i u oblasti borbe protiv korupcije i kriminala i na bazi tih rezultata mi gajimo optimizam i pred predstojeće pokrajinske izbore", rekao je Mirović.

On je naglasio da je želja SNS-a da se promene stvari u Vojvodini, da se izabere nova pokrajinska vlada i da, kako je rekao, "ujedinjeni i snažni promovišemo politiku saradnje svih lokalnih samouprava, pokrajinske vlade i administracije Republike Srbije".

Autor: Tanjug

  • Bože

    25.03.2016 12:23
    bože
    "Bože čuvaj, bože sačuvaj"................
  • Čučuk Stana

    23.03.2016 10:28
    Piškiću - kakiću!!!
  • "Дођош"

    23.03.2016 10:02
    Колико се сећам...
    ... Маја је променила и странку, коју је и сама основала или по оном народном: "е, сада нећу, ни како ја хоћу!"
    :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.

Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone

Opština Kovin saopštila je da joj je Ministarstvo turizma i omladine dodelilo 10 miliona dinara za realizaciju projekta "Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte".