Žabalj: Pokret "Naša opština Žabalj" prešao u SNS

Grupa građana "Naša opština Žabalj" prešla je danas u Srpsku naprednu stranku, zajedno sa svim odbornicima, funkcionerima i kompletnim članstvom.

Kako je objasnio Damir Zobenica, poslanik SNS-a u pokrajinskoj vladi i potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a, ova stranka je u opštini Žabalj osvojila 57 odsto glasova, što je pored opštine Pećinci jedan od najboljih rezultata u Vojvodini.

"Međutim, što se tiče lokalne liste rezultat je bio nešto lošiji, što nam govori da u ovoj opštini treba još da se potrudimo", rekao je Zobenica.

On je ujedno i predstavio Čedomira Božića, koji će ispred grupe građana "Naša opština Žabalj" i SNS-a biti kandidat za novog, odnosno starog predsednika opštine Žabalj.

Zobenica se osvrnuo i na nedavno završene izbore i istakao da je SNS preliminarne razgovore oko buduće pokrajinske većine započeo samo sa Savezom vojvođanskih Mađara, i dodao da će se ići na još širu koaliciju. Pritom, jedne dve političke opcije sa kojima definitivno neće sarađivati i dalje su Demokratska stranka i pokret "Dosta je bilo".

  • Koki

    22.05.2016 23:06
    Sramotno, zasto su uopšte i bili izbori ako ce ponovo biti po starim. Jadna Srbijo, Vojvodino i Zablju! Ko nam je kriv ?
  • "Дођош"

    22.05.2016 07:47
    Погледајте, ...
    ...њихова лица и спуштени погледи...
    ... све вам говоре..
    :))

  • ENDONATZ

    21.05.2016 09:44
    Da nije možda , igrom slučaja , ovo bio "RENTABILAN" prelaz ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina

SVM samostalno na lokalne izbore u Vojvodini

Savez vojvođanskih Mađara (SVM) na predstojeće lokalne izbore u vojvođanskim opštinama i gradovima izlazi samostalno kao i u prethodnih 17 godina, saopštio je predsednik SVM Balint Pastor.